top of page
Search
  • Writer's picturemylive stori

ARAD-ul pe un butoti cu pulbere


A inceput ancheta in vederea destructurarii unei retele de tarfic cu persoane si substante cu efect psihotrorp.

Acest lucru l-am aflat si noi pe surse, dat fiind faptul ca pe mai multe retele de socializare din mediul online au aparut clipuri video cu o persoana care a fost surprinsa de fostul concubin sub efectul narcoticelor in locuinta acestuia. Astfel ca in urma imaginilor si probelor concludente aflate deja pe masa procurorilor aradeni, urmeaza sa fie chemate la audieri m-ai multe persoane implicate in aceasta retea. Persoana care a, ales a face totul public, este un cunoscut tanar de afaceri din municipiul Arad, ce lupta impotriva substantelor narcotice. Acesta a dus-o inclusiv pe tanara A.A. in varsta de 24 de ani la sectia de politie 1 Vlaicu, in data de 14 Ianurie la ora 23, data la care i-a fost comfiscata o anumita cantitate de MARIJUANA. Cum asta nu ar fi tot, pe numele tinerei m-ai figureaza o plangere penala, care ulterior a fost retrasa fiindca a mintit si sustinut la acea vreme ca ar fi fost gravida cu fostul ei concubin, fapt care a dus la impacarea partilor desi la dosar exista fotografii dupa mesajele de amenintare cand i-au fost solicitate cheile locuintei unde a locuit impreuna cu acesta.


Asa ca tanarul nostru a inceput a face publice o parte dintre inregistrari din cate se observa in mediul online, iar in momentul de fata este doar o chestiune de cateva zile pana cand tanara v-a fi chemata la DIICOT Arad, pentru oferirea declaratiilor necesare in vederea procurarii si oferirii substantelor narcotice descoperite asupra ei, fapt mentionat si in declaratie. Mai jos va oferim spre vizualizare cateva inregistrari audio - video care sa va aduca si voua la cunostinta ca acest municipiu din pacate nu mai este un oras sigur.

Astfel ca speram ca Inspectoratul de Politie a Judetului Arad, impreuna cu DICOT Arad si S.A.S, sa faca curatenia necesara in acest municipiu, dat fiind si faptul ca o parte dintre aceste substante ajung mai nou in liceele si unitatile de imvatamant din acest municipiu.




32 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page